Konyhabútor készítés

  • Praktikum a dizájn szolgálatában - Az ideális konyha tervezése

    A konyhatípus kiválasztásánál nemcsak a helyiség méretét és a formáját, hanem az életvitelünket is figyelembe kell venni. A konyhai munkaháromszöget az 1950-es években fejleszették ki az egyesült államokbeli Cornell Egyetemen. Lényege a főbb munkaterületek (élelmiszer-tárolás, mosogatás-előkészítés, sütés-főzés) háromszög alakban való elrendezése....

    tovább
  • Amerikai vagy hagyományos konyha?

    Az elmúlt néhány tíz év egyik legerősebb trendhulláma volt az amerikai stílusú konyha, vagyis hogy a nappali, az étkező és a konyha közös légtérben helyezkedik el.A különböző lakrészek funkciójának elválasztást általában egy tálalópult adja, mely egyszerre lehet kisebb családoknál étkezőasztal vagy akár előkészítő pult is. Ezt a mai napig ugyanolyan hevesség...

    tovább
  • Konyhabútor praktikák a főzés kényelméért

    A konyha átalakítása, különösen ha a mosogatót vagy a tűzhelyet is át kell helyezni, sokkal nagyobb fölfordulással és pénzzel jár, mint például a nappali átrendezése. Ha elsőre elrontjuk, évekre megpecsételhetjük sorsunkat. Hogy legalább a nagyobb melléfogásokat elkerüljük, fölkerestük Scheiber Katalint, a Vitalitas Bútorgaléria vezetőjét, aki nemcsak építészmé...

    tovább
Keressen fel minket!

Keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

Cím: 9700 Szombathely, Zanati u. 25.
Email: info@konyha-design.hu
Tel.: +36 94 508 230
Bemutatóterem